Hittar du inte vad du söker? använd sökfunktionen!

Vill du jobba hos oss?

Gillar du utmaningar och hela tiden utvecklas? Då är Turnab rätt för dig!

Turnab är ett mindre familjeföretag, vilket har sina för och nackdelar. För oss 12 anställda är det viktigt att alla kommer till jobbet varje dag.

Det finns många olika tjänster och ansvarsområden i alla företag. Många av dessa tjänster är ett måste för att en verksamhet ska gå runt. Ju mindre ett företag är desto mer ansvarsområden får varje anställd ta. Detta gör att man även får ta mycket eget ansvar här på Turnab.

Vad är fördelarna med ett mindre företag då?

Att ha flera olika arbetsområden att ta ansvar för behöver inte vara negativt. Att ha ett jobb med variation kan vara utvecklande och inspirerande.

På Turnab så syns varje enskild individ, vi har alla olika behov och med ett mindre företag är det lättare att hitta dessa behov, där med försöka uppfylla dem. Det är även lättare att hitta på aktiviteter och resor ihop med alla, för att komma ifrån vardagslunken och skapa gemenskap.  

På Turnab vill vi inte se varandra som kollegor, utan lagkamrater.

    

TILLGÄNGLIGA TJÄNSTER

Just nu har vi inga lediga tjänster, men vi är alltid på jakt efter hungriga operatörer, så skicka in en intresseanmälan 

Intresseanmälan

Fill out my online form.

CNC-OPERATÖR

Det vanligaste yrket inom Turnab är CNC-operatör. 

Viktigaste egenskaperna för en CNC-operatör:

  • Gilla jobba med maskiner, datorer, och verkstadsmiljön
  • Tålamod och förmåga att lösa problem
  • Normal förmåga vad gäller matte och logiskt tänkande
  • En personlighet som fungerar i grupp
  • Ansvarsfull och lugn


En CNC-operatörs uppgift är att sköta om maskinerna så komponenterna får de dimensioner och form som ritningen visar.

På Turnab så går man mellan flera olika maskiner samtidigt. Flera operatörer har ansvar för samma maskiner. Detta gör att risken för den mänskliga faktorn minskar, men samtidigt är man tvungen att kunna samarbeta och jobba i lag.

Nyhetsbrev!

Bli uppdaterad med senaste nytt

”Tillgodose behov med hjälp av helhetslösningar som förenklar kundens process, samtidigt som vi skapar en god och trivsam arbetsmiljö”