Vill du jobba hos oss?

Gillar du utmaningar och att hela tiden utvecklas? Då är Turnab rätt för dig!

I nuläget söker vi inga specifika tjänster, men då vi har höga krav på kvalité från våra kunder, så ställer vi även höga krav på personalen. Därför är vi alltid intresserade i personer som brinner för sitt jobb, är självgående, kan ta egna beslut och är en klurig problemfixare. Passar detta in på dig då är du välkommen att skicka in intresseanmälan via vårat kontaktformulär nedanför. De tjänster som finns inom Turnab idag är: Marknad, säljare, Tekniker, Ställare, Lager och CNC-operatör. 

Har du tankar på tjänster som skulle passa in hos oss? vad väntar du på!!! Skicka in direkt och berätta mer! Vi älskar att utvecklas och vill då utvecklas med dig.

Skicka dina kontaktuppgifter, kort om vad du kan tillföra hos oss, CV och personligt brev till kontakt@turnab.se, så hör vi av oss!

Har du inget CV eller personligt brev? Ingen fara, fyll då i formuläret nedanför och en kort text om dig själv, kort om din utbildning, tidigare jobb. P.S glöm inte säga vad du kan tillföra hos oss. Vi ser fram emot att höra av dig!

Ansök om jobb här

 

#WETURNINYOURDIRECTION

Jättevägen 8, Box 79, Reftele, Gislaveds kommun 333 03 | +46 371 210 60