Hittar du inte vad du söker? använd sökfunktionen!

TVÄTT

När efterbearbetningen är klar så är produkterna ofta oljiga och har fortfarande spår av spånor och liknande, det är då viktigt att få komponenterna helt rena och då kommer vår specialbyggda tvätt till hands.  Vår tvätt är byggd för att passa just vår anläggning och våra typ av produkter. Vi använder av oss alkalisk tvätt för att få bort alla ovälkomnande partiklar. 

Även om vi har våran Vici Vision mätmaskin så räcker inte alltid det innan man leverera produkterna till kunden. Små partiklar som undgår ögat kan finnas kvar sedan produktionen, samt oönskad skärvätska. Tvätten gör att vi har mer kontroll av kvalitén på produkten, men även leveranstider sänks. Sedan är även våran tvättmaskin specialbyggd för att passa just våran produktion och produkter.


Vid närmare inblick så ser man att det finns spår av spånor kvar. De produkterna som Turnab tillverkar har marginaler på tusendelars millimiter, detta gör att dessa små spånor kommer påverka funktionen av detaljen och därför signifikant att bli av med. Tack vare våran maskin behöver inte våra kunder oro sig för detta, då tvätten tar bort dessa partiklar. 

Nyhetsbrev!

Bli uppdaterad med senaste nytt