OM OSS

Turnab är en legotillverkare som tar hand om delar av produktionen åt sina tillverkande kunder. Med vårat Teknikcenter kan vi erbjuda CNC-bearbetning i alla förekommande material med höga krav på kvalité. Tack vare Affärscentrets kontaktnät, så kan vi skräddarsy lösningar som passar varje enskild kund på bästa vis. Logistikcentret ser sedan till att produkterna kommer fram så snabbt som möjligt till kunden, eller förvarar produkterna på lagret tills kunden har användning av produkterna.

 

Vår Vision

”Tillgodose behov med hjälp av helhetslösningar som förenklar kundens process, samtidigt som vi skapar en god och trivsam arbetsmiljö”

Se hur vi skapar dessa helhetslösningar med hjälp av:

 
 
 

Vår historia

1997 startades en mekanisk verkstad vid namn Turnab AB. Turnab grundades i Reftele som är lokaliserat i den mytomspunna Gnosjöregionen och har från första början varit en legotillverkare inom tillverkningsindustrin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Turnab startades av Fredrik Nordin och Janne Lönnberg som jobbade inom detaljhandeln, men drömde båda om något större. 

2001 flyttade man in i nya egna lokaler 300 meter ifrån de ursprungliga lokalerna och byggnaden har byggts ut och uppdaterats genom åren. Senast 2017 byggde man nya kontor och lager.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På Turnab har filosofin alltid varit att se individerna inom verksamheten genom att bland annat investera i personalen för en harmonisk arbetsplats. Därför har man alltid trott på långsiktiga resultat genom långvariga relationer.

Ägandeskapet har ändrats genom åren, men Turnab bedrivs idag av Familjen Lönnberg.

FAKTA

Grundat: 1997

Omsättning: ca 19 MKR

VD: Janne Lönnberg

Antal anställda: 12 st

#WETURNINYOURDIRECTION

Jättevägen 8, Box 79, Reftele, Gislaveds kommun 333 03 | +46 371 210 60