Hittar du inte vad du söker? använd sökfunktionen!

FORSKNING & UTVECKLING

Vi försöker alltid att utveckla och hitta nya lösningar på Turnab. Det vår FOU avdelning jobbar med är allt ifrån att hjälpa våra kunder till att förbättra sina produkter till samarbeta med högskolor och andra institutrunt om i världen. 

PRODUKTUTVECKLING

Tackvare den kunskapsbas som finns inom Turnab så erbjuder Teknikcentret utveckling av kundens produkter. Denna utveckling kan innebära:

  • Materialförslag
  • Ändra ritningar
  • Finesser
  • Utveckling av produkter

Om kunden fastnat i produktutveckling, så kan du kontakta teknikcentret för att hitta en lösning som passar slutprodukten bäst. Dessutom kan vi komma med ändringar som gör slutprodukten billigare.

SAMARBETEN MED SKOLOR

 I januari hade vi 4 killar som studerar Civilingenjörsprogrammet, Industriell ekonomi, Energi-miljö-management och Maskinteknik ett projekt ihop med oss. Admir, Vidar, Felix och Philip analyserade Turnab grundligt genom ett tekniskt och ekonomiskt perspektiv. Deras mål med projektet var att kommer fram med åtgärdsförslag till Turnab som vi senare skulle kunna implementera in i organisationen.

 I våras hade vi en praktikant ifrån industriprogrammet på Gislaveds Gymnasium. Rajab praktiserade på vårat Teknikcenter, där han får hjälpa till med ställ, mätning och efterbearbetning.

Genom åren har vi samarbetat med Högskolan i Halmstad genom olika projekt och även praktik. Det är främst Internationella Marknadsföringsprogrammet vi tagit hjälp av via marknadsplaner och praktik. 

"Vi ser det som en utveckling för både Turnab och skolorna med dessa samarbeten. Turnab hjälper alla dessa personer att komma ut i näringslivet och lära sig nya saker. Samtidigt som vi själva kan ta nytta av deras kunskaper och deras nytänkande. De kommer med nya idéer som vi själva missat för att vi för filtrerade på vår egen bransch, detta hjälper oss att utvecklas."

Nyhetsbrev!

Bli uppdaterad med senaste nytt

”Tillgodose behov med hjälp av helhetslösningar som förenklar kundens process, samtidigt som vi skapar en god och trivsam arbetsmiljö”