top of page
Skribentens bildJesper Lönnberg

En Minnesvärd Avslutning på Isaberg: Äventyr, Skratt och Farväl till Mats

När semestertiderna närmar sig, vad kan vara bättre än att samlas med kollegorna för en dag fylld med äventyr och skratt? På Turnab AB bestämde vi oss för att göra just det, och vår destination blev den natursköna Isaberg Mountain Resort. Det blev en dag att minnas, inte bara för de roliga aktiviteterna, utan också för att vi fick säga farväl till vår kära kollega Mats som gick i pension efter 12 år av hängivet arbete.



Isaberg Mountain Resort erbjöd oss en perfekt blandning av spänning och avkoppling. Vi började dagen med en spännande omgång äventyrsgolf. Koncentration och skicklighet sattes på prov när vi tävlade på den utmanande banan, och skratten ekade när bollar hamnade på oväntade platser. Därefter blev det fartfylld rodelåkning, där adrenalinet pumpade medan vi susade nerför backarna.


Efter dessa aktiviteter var vi alla redo för en välbehövd lunch. Vi samlades runt



borden, njöt av god mat och pratade om både gamla minnen och framtidsplaner. Men dagens höjdpunkt var ändå avskedet till Mats. Efter 12 år på Turnab AB gjorde han sin sista dag, och för att visa vår uppskattning överräckte vi en speciell present: en tavla med en bild på Ronny Pettersson, tagen på Scandinavian Raceway i Anderstorp.



Vi kommer alla sakna Mats närvaro på kontoret, men vi vet att han kommer njuta av sin välförtjänta pension.


Det var en dag fylld med känslor, från glädje till sentimentalitet, och vi är tacksamma för att vi kunde dela den med varandra. Nu ser vi fram emot semestern, fyllda med nya minnen och redo för framtida äventyr tillsammans. Tack för allt, Mats, och ha en fantastisk pension!


Se Mats berätta om sin resa på Turnab och sina år inom tillverkningsindustrin.

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page